Optiek de Jonge in Goes
Blijf scherp met De Jonge

Laat uw ogen nakijken door een gediplomeerde opticien

Scherp zicht is erg belangrijk, gezonde ogen eveneens. Laat uw ogen daarom regelmatig controleren. U heeft er immers slechts één paar van. Door uw ogen te laten nakijken door een van onze gediplomeerde opticiens of contactlensspecialisten voorkomt u klachten als hoofdpijn, vermoeide ogen en worden eventuele kleine beschadigingen aan het hoornvlies tijdig geconstateerd.

Oog voor uw zicht

Contactlensspecialist Goes

De opticien of contactlensspecialist bepaalt aan de hand van een oogmeting - ook wel refractie (breking in het Latijns) genoemd - de sterkte van een brillenglas of contactlens. Het brillenglas of de contactlens moet de lichtstralen zo buigen dat zij correct op het netvlies terecht komen.

Een oogmeting wordt bij Optiek de Jonge altijd verricht door een gediplomeerde opticien en contactlensspecialist. Wij beschikken over de meest moderne apparatuur, waarmee we uw ogen zeer nauwkeurig opmeten en de gezondheid van uw ogen kunnen controleren. 

U kunt uw ogen vaak zonder afspraak laten opmeten.

Kom langs voor een oogmeting

Oogzorg Goes

Oogzorg

Gezondheid van het oog

Uiteraard checken wij bij de oogmeting ook de gezondheid van uw ogen. Door middel van uw gezichtsscherpte kunnen wij constateren of de gezondheid van uw oog in orde is. Ook zijn er andere testen waar er geconstateerd wordt of de ooglens, de oogdruk en het netvlies in een goede staat is.

Mocht er twijfel zijn over de gezichtsscherpte of de gezondheid van de ogen dan maken wij een verwijzing voor uw huisarts/specialist.

Droge ogen

Tevens controleren wij met geavanceerde apparatuur de kwaliteit van de traanfilm en dus ook of er sprake is van droge ogen. Wij hebben altijd hoogwaardige, conserveermiddelvrije oogdruppels en ooggel op voorraad (welke ook i.c.m. contactlenzen werken).

Kom langs voor een oogmeting